You… now walk alone

Στη θέση που αξίζει δικαιωματικά -βάσει των εκπληκτικών της εμφανίσεων τους τελευταίους μήνες- βρίσκεται πλέον η Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» έκαναν περίπατο στο δρόμο που τους έστρωσαν από χθες οι ανταγωνιστές…

τους και μετατρέποντας την Τότεναμ σ’ ένα ακόμα θύμα τους (4-0), σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Premier League.

Και το έκαναν για μια ακόμη φορά με τρόπο που δε σηκώνει αντιρρήσεις: Πριν καν συμπληρωθεί λοιπόν δίλεπτο, ο Καμπούλ είχε… αναγκαστεί να σκοράρει στο δικό του τέρμα.

Πριν καν συμπληρωθεί 25λεπτο, ο Σουάρες είχε γράψει ιστορία (σκοράροντας το 29ο τέρμα του και ξεπερνώντας τη σχετική επίδοση του Φάουλερ από το 1996). Και στο 55’ ο Κουτίνιο (με όμορφο σόλο) είχε υπογράψει την όγδοη σερί νίκη της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς.

Αυτή που δεν ξεχείλωσε ακόμα περισσότερο ο Χέντερσον (75’), έτσι για ν’ ανέβει με περισσότερο στιλ στην πρώτη θέση. Εκεί όπου έχτισε και διαφορά πλέον απ’ τους άλλους (δυο απ’ την Τσέλσι και τέσσερις απ’ τη Σίτι). Κι ακόμα κι αν οι «πολίτες» πάρουν τα δυο παιχνίδια που χρωστούν και την ξεπεράσουν, δεν μπορούν ν’ αποφύγουν δυο πράγματα:

Τον οιωνό που λέει ότι την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ συγκέντρωσε 71 πόντους σε 32 αγωνιστικές (1987/88) πήρε τον τίτλο. Και την επίσκεψη -σε δυο αγωνιστικές- στον… τόπο του μαρτυρίου, όπως μετατράπηκε φέτος το «Άνφιλντ» για τις περισσότερες ομάδες που βρέθηκαν εκεί.!

Πηγή: sport-fm.gr

Via

...www.SPORstories.eu ...



SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV
Share on Google Plus