Κλίνσμαν: «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Η.Π.Α, Γιούργκεν Κλίνσμαν, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πάλεψε με τη ψυχή της μέχρι το τελευταίο λεπτό, στην επικράτησή της κόντρα στην Γκάνα (2-1).

Μπορεί το γκολ του Ντέμπσεϊ μόλις…

στο πρώτο λεπτό να έδωσε το προβάδισμα στους Αμερικανούς, όμως χρειάστηκε το τέρμα του Μπρουκς, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, για να κάμψει την αντίσταση των Γκανέζων, οι οποίοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αντρέ Αγιού (86″).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Η.Π.Α: Γύρισα και είπα στον πάγκο λίγα λεπτά πριν πετύχουμε το νικητήριο γκολ πως θα μας παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Προπονηθήκαμε στις στημένες φάσεις, κάτι το οποίο φάνηκε καθώς από κόρνερ προήλθε και το γκολ. Έχουμε τρομερή ψυχή και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν δύσκολο καθώς η ανατροπή έγινε στο τέλος, αλλά εμείς ήμασταν εκείνοι που χαρήκαμε».

Πηγή: www.coppa.gr

Via

...www.SPORstories.eu ...



SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus