ΥΛΙΚΑ
200 γρ. κιμά χοιρινό200 γρ. κιμά αρνήσιο200 γρ. κιμά μοσχαρήσιο2 σκελίδες σκόρδο2 μικρές καυτερές πιπερίτσες2 κ.κ κορίανδρο σκόνη Αλάτι και πιπέρι4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο1 κρεμμύδι πολτοποιημένο1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο Αλεύρι γαι το τηγάνισμα ε.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμαΣαλτσούλα
4 ντομάτες φρέσκιες (600 γρ. περίπου)1 κρεμμύδι κομμένο μικρά κυβάκια2 φρέσκες πιπεριές τσίλι
ψιλοκομμένες1 ματσάκι κόλιανδρο ψιλοκομμένο Χυμός ενός λάιμ3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο Αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στο γουδί χτυπάμε το σκόρδο, τις καυτερές πιπερίτσες, τον κορίανδρο με λίγο αλάτι δημιουργώντας μία αλοιφή. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε
το λάδι, ρίχνουμε μέσα το μίγμα και αφήνουμε να πάρει χρώμα για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το γυρνάμε για 4 λεπτά ακόμα. Αποσύρουμε από την φωτιά. Σε μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε καλά τον τριών ειδών κιμά, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το μίγμα σκόρδου, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος από ένα ντοματίνι, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μεχρι να ροδίσουν γύρω γύρω.Σάλτσα Καθαρίζουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια, και τις κόβουμε κυβάκια.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το λάδι, τον χυμό λάιμ, το σκόρδο, το αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, τον κορίανδρο και τις πιπερίτσες κι ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Via
4 ντομάτες φρέσκιες (600 γρ. περίπου)1 κρεμμύδι κομμένο μικρά κυβάκια2 φρέσκες πιπεριές τσίλι
ψιλοκομμένες1 ματσάκι κόλιανδρο ψιλοκομμένο Χυμός ενός λάιμ3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο Αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στο γουδί χτυπάμε το σκόρδο, τις καυτερές πιπερίτσες, τον κορίανδρο με λίγο αλάτι δημιουργώντας μία αλοιφή. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε
το λάδι, ρίχνουμε μέσα το μίγμα και αφήνουμε να πάρει χρώμα για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το γυρνάμε για 4 λεπτά ακόμα. Αποσύρουμε από την φωτιά. Σε μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε καλά τον τριών ειδών κιμά, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το μίγμα σκόρδου, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος από ένα ντοματίνι, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μεχρι να ροδίσουν γύρω γύρω.Σάλτσα Καθαρίζουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια, και τις κόβουμε κυβάκια.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το λάδι, τον χυμό λάιμ, το σκόρδο, το αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, τον κορίανδρο και τις πιπερίτσες κι ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Via
www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου