Ένα υπέροχο γεύμα για εσάς και την οικογένεια σας
Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί
1 ποτηράκι χυμό ντομάτας
3 φύλλα δάφνης, ξύλο κανέλας
2-3 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση Σε μεγάλο μπολ από βραδύς βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος και προσθέτουμε το κρασί, τα φύλλα δάφνης το μπαχάρι, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο για να μαριναριστεί. Την άλλη μέρα στραγγίζουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σβήνουμε με τη μαρινάτα που έχουμε κρατήσει και προσθέτουμε την ντομάτα. Ρίχνουμε ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει για μία ώρα. Στη συνέχεια και αφού μαλακώσει το κρέας, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια καθαρισμένα και ζεματισμένα και βράζουμε , μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις και το κατεβάζουμε.
sidagi
Via
Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί
1 ποτηράκι χυμό ντομάτας
3 φύλλα δάφνης, ξύλο κανέλας
2-3 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση Σε μεγάλο μπολ από βραδύς βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος και προσθέτουμε το κρασί, τα φύλλα δάφνης το μπαχάρι, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο για να μαριναριστεί. Την άλλη μέρα στραγγίζουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σβήνουμε με τη μαρινάτα που έχουμε κρατήσει και προσθέτουμε την ντομάτα. Ρίχνουμε ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει για μία ώρα. Στη συνέχεια και αφού μαλακώσει το κρέας, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια καθαρισμένα και ζεματισμένα και βράζουμε , μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις και το κατεβάζουμε.
sidagi
Via
www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου