Κραυγή αγωνίας από τους δικαιούχους του πετρελαίου θέρμανσης. «Που είναι τα λεφτά μας»»

Κραυγή αγωνίας από τους δικαιούχους του πετρελαίου θέρμανσης. «Που είναι τα λεφτά μας»» Send to Email Address:Your NameYour Email Address Email check failed, please try again Cancel Το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Οικονομικών θα πιστωθεί το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς χιλιάδων δικαιούχων που υπέβαλαν αιτήσεις στο taxisnet από την 1η-1-2016 έως τις 30-5-2016.

Την ίδια ώρα όμως οι φωνές των δικαιούχων ακούγονται καθημερινά και δυνατότερα, καθώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικογενειακές ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα ανάγνωστης του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» αναφέρει: « Η κυβέρνηση Σύριζα συνεχίζει την κοροϊδία προς τον Ελληνικό λαό και εξακολουθεί να μην πληρώνει το επίδομα πετρελαίου που μας χρωστάει από τον Ιανουάριο. Αυτά τα λεφτά είναι εξασφαλισμένα από τον δημόσιο προϋπολογισμό και όμως ακόμα και σήμερα που είναι 28 Ιουνίου δεν έχει πληρωθεί ούτε ένας δικαιούχος. Ντροπή και στους 300 βουλευτές που δεν ενδιαφέρονται για τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου που ακόμα και αυτά τα λίγα χρήματα του επιδόματος πετρελαίου είναι αναγκαία.»

Via

        www.SPORstories.eu




SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus