Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό. Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Via
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό. Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Via
www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου