4 βήματα για τέλεια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Πόσες φορές έχεις εφαρμόσει άψογα το foundation σου και μετά από μια ώρα είναι σα να μη το έβαλες ποτέ; Ποια είναι τα 4 βασικά... βήματα που πρέπει να ακολουθείς πιστά;

Βρήκαμε τη σωστή τελετουργία που πρέπει να ακολουθείς προκειμένου να έχεις μια αλαβάστρινη επιδερμίδα, που θα κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και αν το υπόλοιπο μακιγιάζ κινείται σε γήινες αποχρώσεις ή ακόμα και όταν είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Και για να μην λέμε και ό,τι θέλουμε, απευθυνθήκαμε στην Tayaba Jafri, την International Director of Artistry and Promotion και Global make-up artist της Laura Mercier, η οποία με μεγάλη χαρά μοιράστηκε μαζί μας όλα πολύτιμα μυστικά της (εμένα μου τα έδειξε κιόλας, γι' αυτό νιώθω ακόμα πιο τυχερή):

Τα 4 βήματα που μας αποκάλυψε και που εκπροσωπούν τη φιλοσοφία της αψεγάδιαστης επιδερμίδας για τη Laura Mercier είναι τα εξής: - Προετοιμασία της επιδερμίδας με foundation primer - Κάλυψη των σημείων που υπάρχει ανάγκη με τα κατάλληλα foundation ή tinted moisturizers - Κάλυψη των ατελειών με τα secret products της Laura Mercier όχι μόνο κάτω από τα μάτια, αλλά και όπου αλλού χρειάζεται - Διάρκεια στο αποτέλεσμα και άψογο φινίρισμα χάρη στην εφαρμογή setting πούδρας.

Τι συγκράτησα εγώ από όλα αυτά και ποια mini tips θέλω να μεταφέρω;

1. Αν δεν βάλεις primer ή έστω ενυδατική κρέμα προσώπου το πρωί, μην περιμένεις να διατηρήσεις αψεγάδιαστο μακιγιάζ όλη την ημέρα. Δεν χτίζεις ποτέ πάνω σε σαθρά θεμέλια.

2. Το foundation δεν είναι για χόρταση. Λίγο και καλό στα σημεία που το έχουν ανάγκη με σωστή εφαρμογή, δηλαδή είτε με πινέλο είτε με σφουγγαράκι.

3. Το concealer θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φειδώ, καθώς μια λάθος απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα: Επίλεξε μια bisque απόχρωση για μπλε/ μωβ δυσχρωμίες ή μια ροδακινί για καφέ /γκρι δυσχρωμίες.

4. Μην περνάς την πούδρα σαν να ξεσκονίζεις. Με ένα ειδικό σφουγγαράκι φρόντισε αυτή να κολλήσει καλά επάνω στο πρόσωπό σου για να δώσει το απαραίτητο ματ αποτέλεσμα. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με λίγα ή περισσότερα προϊόντα, ανάλογα μετις ανάγκες της επιδερμίδας. Κάθε βήμα και κάθε προϊόν απαιτεί όμως τησωστή απόχρωση, την ιδανική ποσότητα και την κατάλληλη εφαρμογή.

Πηγή

Via

        www.SPORstories.eu




SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus