Υλικά συνταγής...
500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος40ml ελαιόλαδο1 αυγό2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη½ κ.γ. πιπέρι καγιέν1 κ.γ. ρίγανηαλάτιελαιόλαδο για το άλειμμα
Διαδικασία συνταγής Σε ένα μπολ ανακατευουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε από κάτω προς τα πάνω. Ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπολ και το αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε σε 6 ισόπαχα μπιφτέκια. Τα πιέζουμε ώστε να είναι πλατιά.
Λαδώνουμε τη σχάρα του φούρνου και τα μπιφτέκια. Τοποθετούμε τα μπιφτέκια πάνω στη σχάρα και από κάτω βάζουμε ένα ταψί με νερό.
Ψήνουμε στο γκριλ στους 180-200οC. Θα χρειαστούν 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Πηγή
Via
Διαδικασία συνταγής Σε ένα μπολ ανακατευουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε από κάτω προς τα πάνω. Ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπολ και το αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε σε 6 ισόπαχα μπιφτέκια. Τα πιέζουμε ώστε να είναι πλατιά.
Λαδώνουμε τη σχάρα του φούρνου και τα μπιφτέκια. Τοποθετούμε τα μπιφτέκια πάνω στη σχάρα και από κάτω βάζουμε ένα ταψί με νερό.
Ψήνουμε στο γκριλ στους 180-200οC. Θα χρειαστούν 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Πηγή
Via
www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου