Άφησε εκτός τον Ανσαριφάρντ ο Μπέντο

Εκτός αποστολής για το αυριανό ματς στη Βέροια

Οι παίκτες του Ολυμπι­ακού ολοκλήρωσαν με την προπόνηση του Σαββάτου την προετοιμασία τους για το ματς με τη Βέροια και ο Πάουλο Μπέντο προχώρησε σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο προκαλεί
πολλά ερωτηματικά.
Ο Πορτογάλος τεχνικός της ­ομάδας του λιμανιού άφησε εκτός αποστολής τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για το αυριανό εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος και είναι μια επιλογή που προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Ο Ιρανός σέντερ φορ έκανε πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών, στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, και μάλιστα πέτυχε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Ο Μπέντο όμως αποφάσισε ν' αφήσει εκτός αποστολής τον διεθνή στράικερ των πρωταθλητών Ελλάδος και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν μια επιλογή που συζητήθηκε από πολλούς στου Ρέντη.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο 47χρονος προπονητής της ομάδας του λιμανιού άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Βέροια, τόσο τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες όσο και τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Προφανώς και ο Μπέντο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον δεύτερο στο ματς του Κυπέλλου και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός.
Το θέμα όμως που δεν περίμενε κανείς στου Ρέντη ήταν ο αποκλεισμός του Ανσαριφάρντ από την αποστολή των πρωταθλητών για την αυριανή αναμέτρηση στη Βέροια.
Πηγή: sport-fm.gr

        www.SPORstories.eu




SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus