Η μισή κούπα περνάει από τα χέρια του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στον Μπουφόν

Όταν αναμετρούνται η κορυφαία άμυνα με την καλύτερη επίθεση του Champions League, είναι δεδομένο ότι ο τερματοφύλακας της μιας και ο πρώτος
σκόρερ της άλλης αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον τελικό. Όταν αυτοί είναι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε η απόδοσή τους έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα.
Όμως, μέχρι σήμερα ο Πορτογάλος έχει τον πρώτο λόγο στις μονομαχίες του με τον Ιταλό πορτιέρε, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις των «μερένχες» με αντίπαλους τους «μπιανκονέρι» έχει σκοράρει πέντε φορές. Μάλιστα, έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια.
Βεβαίως, ο τερματοφύλακας είναι σχεδόν πάντα ο… ριγμένος σε τέτοιου είδους συγκρίσεις, αλλά εάν η Γιούβε θέλει να πάρει από τη Ρεάλ την κούπα το βράδυ του Σαββάτου (03/06, 21:00) στο Κάρντιφ, τότε ο Μπουφόν (και όλη η άμυνα της Γιουβέντους) πρέπει να σταματήσουν τον Κριαστιάνο.
Ο Πορτογάλος είχε σκοράρει τόσο στο εντός έδρας όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ με αντίπαλο τη Γιουβέντους στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2013-14 (δύο γκολ μάλιστα στη Μαδρίτη), βρήκε ξανά δίχτυα και στους δύο περσινούς ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που έδωσαν στην ομάδα του την πρόκριση.
Γίνεται, λοιπόν, σαφές ότι η… μισή κούπα περνάει από τα χέρια του Μπουφόν για τη Γιουβέντους και από τα πόδια του Κριστιάνο για τη Ρεάλ.
        www.SPORstories.eu




SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus