Τους πιο φορμαρισμένους ετοιμάζει ο Μπέντο

Οι σκέψεις του για την ενδεκάδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό – σπουδαίο παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Πάουλο Μπέντο φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στους Τούρκους.
Η πρώτη έκπληξη από τον Πορτογάλο είναι στον «άσο», αφού αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στέφανο Καπίνο και όχι τον Νικόλα Λεάλι που συνήθιζε να χρησιμοποιεί στους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Από εκεί και πέρα, μπροστά από τον διεθνή τερματοφύλακα θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Φιγκέιρας, Βιάνα, Μποτία, Σισοκό.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ρέτσος φαίνεται πως κερδίζει στην άτυπη «μάχη» τον Ρομαό, δείγμα ότι ο Μπέντο προτιμάει να βάλει έναν πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή από έναν άλλο που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Από εκεί και πέρα, τη θέση του ανέτοιμου Ελιουνούσι θα πάρει ο Ανδρούτσος, ο οποίος και εκείνος δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Στο άλλο άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σεμπά και οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης.
Όσον αφορά τώρα τον αντικαταστάτη του τραυματία Ιντέγε, αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Καρντόσο που στις τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών δείχνει αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του και να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπό του.
Πηγή: sport-fm.gr
        www.SPORstories.eu




SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus